BADKAMERINRICHTING

Badkamers

•MEUBELEN

Meer en meer wordt de badkamer gezien als een ontspanningsruimte. Het hygiënische aspect blijft natuurlijk het hoofddoel van een badkamer, maar daarnaast mag een badkamer gerust ook ontspanning en luxe uitstralen. Dat hebben wij bij Thevissen cv & sanitair bvba maar al te goed begrepen. We besteden dus veel aandacht aan het interieur van uw badkamer. De merken waarmee wij samenwerken bieden uiteenlopende stijlen aan. Wat ze echter allemaal gemeen hebben is dat zij het esthetische en functionele in zich weten te verenigen. Genoeg ruimte voor het opbergen van uw spulletjes, makkelijk in onderhoud en tegelijk mooi om naar te kijken. Dat klinkt als een badkamermeubel om van te dromen, niet? Bij Thevissen cv & sanitair bvba blijft het niet bij dromen alleen. Neem hieronder maar eens een kijkje in het assortiment van onze merken.

merken:

Dedecker – Clou – Sleurs – V&B – Riho – Detremmerie – Vika -Sanibell – Looox,…

Wil u graag meer weten? Contacteer ons gerust met al uw vragen of breng een bezoekje aan onze showroom.

 

•DOUCHES -BADEN- WC’s

Ook heeft Thevissen cv & sanitair bvba een breed assortiment aan douches, inloopdouches, douchecabines en stoomdouches die speciaal uitgekiend zijn om met elke bestaande badkamer te harmoniëren. In onze showroom krijgt u designbeelden te zien van verschillende douches in een bepaalde sfeer.De douches zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals vierkant, rechthoekig of kwartrond. Ook het hedendaagse, strakke design sluit aan bij vrijwel elke badkamerinrichting. Zo reiken wij u een oplossing aan voor elke ruimte. Kom nu tot rust met de douches van Thevissen cv & sanitair bvba.

Vragen over onze douches? Of geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem contact op en wij behandelen uw vraag of opmerking zo snel mogelijk.

merken:

Aquaconcept – Huppe – Novellini + Kermi – Laufen – PDP – Riho – AquaSento – Xenz – Clou

 

•KRANEN

Uitgebreid aanbod aan kranen, ook keukenkranen ….

merken:

Hansgrohe – Axor – Hotbath – Cristina, + Grohe – Hansa  – Ideal Standard  – Paffoni – Treeme – O-Plus  – KVR

Jouw droombadkamer bespreken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact op om jouw droomproject te bespreken